divendres, de març 20, 2009

Vassallatge català (2)


Com era d’esperar, sembla ser que finalment el 2009 no es jugarà el Torneig de les Nacions, tal i com repetidament se’ns havia assegurat des de la Federació Catalana de Futbol i des de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.
Un cop més l’esport català ha fet el ridícul. Els màxims dirigents de la Federació Catalana van donar suport a la reelecció d’Ángel María Villar al capdavant de la Federació Espanyola de Futbol a canvi de que aquest permetés disputar partits de futbol a la selecció catalana en dates FIFA. Anteriorment ja havíem avisat que aquestes promeses no s'acostumen a complir ( http://moltmesqueesport.blogspot.com/2008/11/vassallatge-catal.html ).
Evidentment Ángel María Villar i companyia s’han passat pel forro les seves promeses i només han concedit una data FIFA a Catalunya per poder jugar partits internacionals. En un dia no es pot jugar ni un torneig de futbol aleví.
El president de la Federació Catalana, Ricardo Campoy, ha vist com un altre cop ens han pres el pèl de mala manera, i ja en van unes quantes. I ara a tornar a fer un partit de costellada, contra una selecció devaluada ( Itàlia ja ha dit que no venia ni en broma ) i en un Camp Nou buit.
Felicitats a tots els dirigents d’aquest país que han aconseguit desactivar una iniciativa que en els seus inicis va aconseguir engrescar-nos a molts.

Potser ja ha arribat el moment de treure'ns de sobre certs dirigents de l'esport català que són una autèntica rèmora per les aspiracions nacionals d'aquest país.